BOCP LiveConnect – Nivelul următor

Echipa noastră împreună cu Real Life SRL a organizat evenimentul BOCP LiveConnect – Nivelul Următor, în data de 13 octombrie 2023.

În cadrul acestui eveniment partenerul nostru Real Life SRL a prezentat cele mai noi module dezvoltate în mini-erp-ul cu cei care îl folosesc mai bine de 15 ani!

CRM Producție și Warehouse Management sunt două dezvoltări mult așteptate ale clienților care folosesc aplicația Business Online Control Panel și mini-erp-ul CloudSales. Aceste dezvoltări s-au făcut în urma cerințelor celor prezenți la evenimentul din 21 aprilie 2023 și în urma completării chestionarului nostru de pe site-ul evenimentului.

Dezvoltările din ultima vreme, beneficiile platformei MechantPro, au indus o gândire mai deschisă a participanților mai ales acelora care a căror activitate are la bază eCommerce.

Ideile practice și demonstrațiile live chiar au aprins beculețele de cum să elimine greșelile din fluxul de lucru. Demonstrațiile live în program la întrebările participanților au fost momente precum deschiderea cutiei Pandorei.

Împreună am învățat că nici o zi nu este pierdută dacă avem la îndemână Business Online Control Panel și că sistematizarea unei afaceri pornește de la primul gând al unui antreprenor spre schimbare. schimbare care nu se produce peste noapte, merită timpul investit!

Resursele gratuite care pot fi folosite, – dezvoltate de către cei de la Google vin în ajutrul nostru zilnic, noi ceea ce trebuie să facem este să-l folosim. Prietenul nostru „Bard„ ne răspunde la întrebări, dar să nu ne lăsăm doar pe seama lui, mintea nostră și celălalte resurse la îndemână deocamdată nu-l întrec.

Știm, a vorbi despre AI este la modă acum, însă noi nu am vorbit doar despre AI, nouă ne-a plăcut și ne place în continuare realitatea, realitatea în care zilnic se rezolvă problemele clienților.

Și, da am început deja pregătirile pentru următorul eveniment.

Să ne vedem acolo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top