BOCP LiveConnect 2024 -Afacerea TA!

Echipa noastră împreună cu Real Life SRL organizează evenimentul BOCP LiveConnect – Afacerea TA, în data de 12 aprilie 2024!

În cadrul acestui eveniment partenerul nostru și invitații speciali vor prezenta cel mai dezbătut subiect îm mediul afacerilor online e-Factura, vor vorbi despre posibilități de automatizare a fluxului de lucru și despre ecosistemul de eCommerce.

Împreună cu partenerul nostru am pregătit mai multe pachete de participare, astfel poți veni cu mai multe persoane din echipa ta, sau persoane interesate de sistematizarea unei afaceri.

  1. 195 RON pentru 1 participant (preț pentru pasăre matinală) – preț întreg 225 RON
  2. 380 RON pentru 2 participanți (preț pentru pasăre matinală) – preț întreg 410 RON
  3. 565 RON pentru 3 participanți (preț pentru pasăre matinală) – preț întreg 595 RON

Prețurile includ 0% TVA.

Prețurile pentru pasărea matinală sunt valabile până în 10 Martie 2024

Suntem siguri că vreți să citiți mai multe despre acest eveniment, astfel puteți accesa o descriere mai succintă pe pagina partenerilor noștri Real Life SRL -BOCP LiveConnect – AFACEREA TA https://reallife.solutions/bocp-liveconnect-2024-aprilie-afacerea-ta/

Accesul la eveniment

Participarea la acest seminar se va face pe baza unei taxe de participare care acoperă costurile de închiriere sală, un prânz, pauze de cafea și alte cheltuieli organizatorice.

Înscrierile se pot face online completând formularul de mai jos până la data de 9 Octombrie 2023. Completarea formularului și acceptarea termenelor și condițiilor de participare reprezintă acordul partenerului de a participa în condițiile specificate în acest acord.

Taxa de participare se achită conform facturii proforme emise pe baza completării formularului de înscriere pe site.

Pentru a confirma participarea, taxa de participare trebuie să fie achitată cu cardul sau prin transfer bancar până la data de 10 Aprilie 2024. La confirmarea plății se va emite factura fiscală ce se va transmite în format electronic la client. La cerere se poate trimite și pe suport fizic.

Factura pentru taxele de participare și servicii va fi emisă de Metamorfozum Concept SRL, societate neplătitoare de TVA, în calitate de organizator.

Confirmarea de participare se va transmite prin email la adresa completată de participant în formularul de înscriere. Această confirmare va conține și un cod unic ce va trebui prezentat la intrarea la eveniment.

S.C Metamorfozum Concept SRL nu se consideră responsabil în cazul neprezentării unui participant la un seminar/eveniment la care acesta s-a înscris și achitat în prealabil, iar suma achitată nu va fi rambursată.

Termeni și condiții de participare:

Cine poate participa?

Evenimentul este public și oricine poate participa cu următoarele condiții:

  1. să se înregistreze prin formularul de înscriere
  2. să achite taxa de înregistrare conform facturii proforme emise
  3. să prezinte codul de confirmare primit prin email la accesul în sală
  4. taxa de participare nu se poate achita decât online prin transfer bancar sau plata cu cardul și plata trebuie confirmată înainte de începerea evenimentului. În cazul tarifelor speciale sau cu discount, acestea vor fi valabile doar dacă se achită sumele de pe proformă înaintea termenului de expirare a ofertei speciale.

Restituirea taxei de participare

Participantul poate renunța la înscriere până în 15 zile înaintea evenimentului prin confirmare scrisă și strimisă prin email pe contact@metamorfozum.ro, și va primi înapoi taxa de participare, sau poate desemna o altă persoană care să participe.

În cazul anulării sau reprogramării evenimentului de către organizator, participantul înscris are dreptul la returnarea sumei achitate prin transfer bancar sau reversarea tranzacției cu cardul.

Termenul de restituire a sumei achitate este de 15 zile de la data confirmării cererii de restituire și confirmarea de către organizator.

De asemenea, în cazul situațiilor neprevăzute sau a unor măsuri restrictive impuse de autorități participanții înscriși vor fi informați în prealabil despre posibilele modificări în defășurarea evenimentelor și vor avea dreptul de a cere o rambursare până cel târziu la data specificată în eveniment.

Accesul la evenimente se face pe baza codului primit prin email.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top